manchester city tröja 17 sekunder och bara cristiano ronaldo

tgärder har varit igång 17 sekunder och bara Cristiano Ronaldo, Real Madrid superstjärna, målet nät slet manchester city tröja Andorra vaktas av Gomes. Utgående från direkt attack den portugisiska spelaren efter domaren blåste i visselpipan startade spelet, ledde till en hörna. Den första hörna misslyckades, och båda räddades av Gomes, men bollen Everton Tröja Barn föll till Ronaldo, som sköt en volley målvakt Andorra.

Resultat Portugal vs Andorra VM-kval: Cristiano Ronaldo framfart! Han köpte omedelbart upp två mål mot Andorra i bara fyra minuters promenad den första omgången matcher! Portugal landslaget är fortfarande alldeles för stark för Andorra som tävlade i 2018 VM-kvalet på Estádio Municipal de Aveiro, Aveiro på lördag (8/10) på morgonen .Usai första mål vid minut 4 tillbaka i Portugal framåt och hålla Ronaldo skapare! Quaresma utövar påtryckningar från vänsterkanten, följt av noggrann återkoppling mot bortre stolpen. Ronaldo jagar Real Madrid Tröja bollen och sköt en kraftfull nick som målvakten Gomes tillbaka! 2-0 värdarna ledningen.

Chockades med två snabba mål, började Andorra truppen bebenah själva. Attacken lyckades de vaknar, men den takt de var alltid stoppas av spelarna Portugal.Di Ronaldo nästan 18 minuter att spela Barcelona Tröja in ett Hattrick efter välkomna återkoppling inlagor Cancelo, men hans nick fortfarande inte uppfylla målet! Quaresma, Silva och Ronaldo fortsatte att bombardera försvaret laget, få möjligheter även de fått genom ansträngningar av alla tre spelare.

Trots försök med näbbar och klor, i den 44: e barcelona tröja barn minuten slutligen brast baksidan av mål Andorra! Och den här gången Portugal 3-0 med ett vackert mål Cancelo super snäv vinkel! Domaren avslutade också den första omgången matcher dengsn poäng 3-0 efter högsta kvalitet Portugal över Andorra! Derita Andorra återupptas under andra hälften, spelet har också nyligen återstartas i minuter 47 Ronadlo tillbaka menvatatkan sitt namn på resultattavlan efter användning av korsande objekt Gomes. 4-0!